keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Pantsun valmennus

Ensimmäisenä kyllä pakko kertoa olosuhteet; oli tosi kuivaa kun ei ole moneen päivään satanut ja kauhea tuuli ja korkeintaan 10 astetta lämmintä. Noh, katsojilla oli kylmä, hiekka pölisi ja tuulen mukana lensi sitten silmiin ja suuhun... Ei voi moittia ettei kenttää olisi kasteltu, sellasta vesimäärää ei tuu mistään hetkessä (paitsi palokunnan avustuksella, joka meidän ryhmän jälkeen kävikin kastelemassa kentän).


Itse valmennus sujui kohtalaisesti, Tankki oli aika laiska alkuun, mutta kun päästiin isommille esteille niin se kuitenkin syttyi. Ponille tehtävät ei olisi ollut mitenkään kauhean vaikeita, se ei vaan jaksanut herätä verkassa kunnolla. Sain sitten näillä pienemmillä esteillä huhkia poninkin edestä että ylipäätään edettiin kaarteissa. No, jos huomenna sitten paremmin. Tankki alkuverkan aikana vähän jännittyi, mutta parani kuitenkin loppua kohden.





Näillä isommilla esteillä Tankki oli tosi hyvä, jos ei oteta lukuun sitä, ettei se ihan täydellisesti väistänyt sisäpohjetta. Töitä siis sai edelleen tehdä.




Tälle esteelle kiellettiin useampikin kerta, tankille valkoiset täytteet esteissä on vaikeita ja tiekään ei ollut mikään helppo. Siksi siis este on pienempi kun muut

Vasta loppukäynneissä poni sitten rentoutui kunnolla.

2 kommenttia:

  1. Teillä näyttää kyllä sujuvan tosi hyvin! :) Sulla on mukavan olonen blogi ja tykkään ulkoasustakin, vaikka joku edes vähän kuviollinen tausta voisi näyttää pirteämmältä ;) Liityin lukijaksikin!

    kamillaino.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ;)! Ja kiitos vinkistäkin vielä:) sun blogi vaikutti myös kivalta ja liityin lukijaksi:)

      Poista